Skoči na glavno vsebino

Obrazci za starše

Prejemanje računov
Račune za storitve šole in vrtca lahko pošiljamo v eni od naslednjih oblik:
• tiskane račune po navadni pošti ali
• e-račune v spletno banko.
Če bi želeli prejemati e-račune, sledite spodnjim navodilom, v obratnem primeru boste prejemali tiskane račune po pošti.
Za prejemanje e-računov v spletno banko se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate odprt račun in urejeno elektronsko poslovanje:
Kliknete na naročilo e-računov. Med izdajatelji e-računov poiščete OŠ MOST NA SOČI, davčna št.: 59594063, TRR SI56013286030683725. V polje referenčna oznaka prepišete sklicno številko iz zadnjega UPN obrazca (referenca prejemnika), ki ste ga skupaj z računom prejeli od nas. Račun v e-obliki prejmete potem v svoj predal e-banke, kjer ga tudi poravnate. Hkrati morate to spremembo sporočiti v tajništvo na naslov: darja.mrak@guest.arnes.si. Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko.
Staršem, ki imajo več otrok, lahko izstavimo skupni UPN obrazec (položnico). Združujemo lahko UPN obrazce ločeno za šolo in vrtec. V primeru, da želite prejemati združene UPN obrazce, nam to sporočite na e-naslov: darja.mrak@guest.arnes.si (za šolske storitve) oz. maja.sirk@guest.arnes.si (za storitve vrtca).
Za plačila računov preko trajnika dobite obrazec v tajništvu šole ali ga najdete na tej povezavi. Izpolnjenega dostavite v tajništvo šole.
Račune, ki jih prejmete v papirni obliki, lahko plačate tudi brez stroškov provizije na občinski blagajni v Deželni banki Slovenije d.d., poslovalnica Tolmin, Rutarjeva ul. 35 (prostori banke pri Kmetijski zadrugi Tolmin).
Za dodatne informacije lahko pokličete v računovodstvo na tel.: 38 41 561.

Dostopnost