Skoči na glavno vsebino

V soboto, 29. septembra, se je v šolski telovadnici odvijal že 5. turnir Mostarskega badmintona. Med seboj so se pomerili osnovnošolci, mame in starejša dekleta ter tatkoti in starejši fantje. Po odigranih tekmah, kjer se je v posamezni kategoriji pomeril vsak z vsakim, so sledile igre mešanih parov. Vsi udeleženci so preživeli lepo sobotno dopoldne in hkrati nekaj denarja prispevali v šolski sklad.

Naslednji četrtek, 5. oktobra, v tednu otroka, je bilo pred šolsko stavbo zelo živahno. Tradicionalen sejem rabljenih igrač in knjig je tudi to jesen obiskalo veliko otrok in staršev. Za prostovoljni prispevek so si lahko izbrali kakšnega »pliškota«, igračo ali knjigo. Poleg zbranih denarnih sredstev smo bile učiteljice vesele tudi slastnih mafinov, ki so nam jih ob dnevu učiteljev pripravili mladi kuharji v okviru kuharskega krožka z mentorico Tajdo Vidič.

Dejavnosti načrtujemo tudi v zimskem času. V začetku decembra vse že sedaj povabimo na nastop vseh treh pevskih zborov na šoli, prepevali bodo naše pevke in pevci od 1. do 9. razreda. Kot uvod v praznični mesec vam bodo ponujeni tudi izdelki za praznično okrasitev doma, ki jih bodo izdelali učenci. Več podrobnejših informacij o tem dogodku bo sledilo tudi na šolski spletni strani.

Utrinki jesenskih dejavnosti so najbolj »zgovorni« iz fotografij.

V imenu celotnega odbora zapisala Urška Kenda Mavrar

 

 

 

Dostopnost